Helsepersonell

Kontinuerlig trening og simulering redder liv

Din kunnskap redder liv!

Har du noen gang opplevd å være i en situasjon hvor du har måttet bistå noen med akutt medisinsk hjelp? Eller jobber du i helsesektoren og kjenner på følelsen av usikkerhet rundt ny teknologi?

Ønsker du kontinuerlig faglig påfyll?

Studier i Norge viser at helsepersonell med ulik akademisk bakgrunn (leger, sykepleiere m.m.) opplever stress i hverdagen når det gjelder mestring på arbeidsplass. Helsesektoren er allerede preget av utfordringer når det gjelder kapasitet, tid og kostnadsbesparelser. I tillegg forventes helsepersonell å holde seg oppdatert på de nyeste datasystemene og teknologien som brukes på jobb. 
Fokuset på å forklare hvordan et sår skal renses skikkelig eller hvordan man skal på riktig måte rengjøre en kanyle kan fort settes til side og dermed skape usikkerhet rundt prosedyren. Kind Impact jobber med helsepersonell for å øke kompetanse og mestringsfølelse på arbeidsplass gjennom kurs som «Det gode stell», Picc-line, Non-touch, VAP og SVK.  Hos oss får helsepersonell en mulighet til å friske opp sine ferdigheter og kunnskap i et trygt fagmiljø hvor de har rom for å gjøre feil og øve seg. 
Vi har kurs i egne lokaler i tillegg til mulighet for å kjøre ut til dere med alt utstyret som trengs til kursing. 

Dette tilbyr vi

Ferdighetstrening

Trening på praktiske prosedyrer du trenger i hverdagen.

Ønsker du å trene i egne lokaler, kan vi komme ut til deg.

Trenger du påfyll av kompetanse på velferdsteknologi?

Samhandlingstrening skreddersydd for situasjoner hvor sykehuset flytter hjem

Case & simulering

Forberedelse og trening i samhandling

Kurs i hjerte- og lungeredning.